2013. július 8., hétfő

Kedden 7 órától Cipő munkásságra lesz a téma

Az MR 1 Kossuth Rádió Belépő cimű kulturális magazinjának holnapi - július 9-ei -adásában 19-től az Emlékkoncert kapcsán beszélgetés Cipő munkásságáról.

Az adás élő webkamerás közvetítéssel követhető.

Belépő

A főváros, a vidéki városok és a külhoni kultúra képviselői is megszólalnak minden este 20.10 perctől a Kossuth Rádióban.

A Belépő a kultúra látható és hallható kapuja: a műsoron keresztül betekintést nyerhetnek a hazai kultúra pezsgő életébe, a napi aktualitásoktól, bemutatóktól egészen a legújabb, legérdekesebb kezdeményezésekig. Stábunk ott lesz a kulturális fesztiválokon, a nívós kiállítások megnyitóján és a táncosok főpróbáján is.

Lépjen be riporterek segítségével a próbaterembe, a színészbüfébe, tudja meg a kulisszatitkokat, de azt is, mit gondol a kultúráról a jegyszedő, vagy akár a súgó.

A főváros, a vidéki városok és a külhoni kultúra képviselői is megszólalnak minden este 20.10 perctől a Kossuth Rádióban. A műsor felvétele egyébként a Thália látványstúdió van, ahonnan minden hétköznap 18.00-tól élő webes közvetítésben láthatja, hallhatja a műsorvezetőt és vendégeit.

Felelős szerkesztő: Bicsák Eszter
Nyomj lent egy lájkot, ha kedveled a Republic dalait.