2013. március 18., hétfő

Fontos információk Cipő temetésével kapcsolatban

Íme a zenekar tájékoztatója a Bódi László gyász szertartásról.

"Eltávozott zenésztársunkat, Bódi László (Cipőt) 2013. március 22-én (pénteken) 15 órakor kísérjük utolsó útjára a kistarcsai köztemetőben.

A különféle helyeken elterjedt híresztelésekkel szemben a piciny temető kapui nagyjából
fél háromig zárva maradnak
Kérjük, ne zavarjátok meg sem az egyéb ceremóniák, sem az előkészületek méltóságát azzal, hogy már ezt megelőzően a temetőhöz érkeztek !
Drága halottunknak a szertartás után tudtok majd „Isten Hozzád”-ot mondani (búcsúzni nem búcsúzunk Tőle: szívünkben örökre velünk marad)."

Praktikus információk:

A kistarcsai köztemető az Aulich Lajos utca (volt Erdei Ferenc) 2. szám alatt található (a házak nagyobb részén még ez a név olvasható).

Közlekedés:

- személygépkocsival / autóbusszal:
Budapestről az Örs Vezér Teréről a 3. sz. közúton Gödöllő felé (Veres Péter út – Szabadföldi út – Szabadság út) Kistarcsa központjáig, ott jobbra Nagytarcsa / Vecsés irányába a Széchenyi utcán, majd néhány száz méter után balra a temető.
A temető bejárata előtt legkevesebb 100-150 szgk. Parkolására alkalmas őrzött terület. Parkolásra használhatók a környékbeli utcák is illetve a Rendőrség a temetőtől néhány száz méterre, a Nagytarcsára vezető út mellett további több száz autó befogadására alkalmas területet jelölt ki.
Emellett javasoljuk, hogy – különösen a nagyobb járművel (pl. autóbusszal) érkezők – hagyják a járműveket a Széchenyi utcában és gyalog tegyék meg a temetőig tartó néhány métert.
A Rendőrség a kistarcsai Polgárőrséggel karöltve mindent megtesz, hogy segítse a zavartalan közlekedést és útbaigazítással szolgáljon (rendőrök lesznek minden fontosabb utcasarkon)

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a Republicot.

Annak, aki autóval érkezik vidékről, nem kell keresztül vágnia a péntek délutáni budapesti csúcsforgalmon: a 3. sz. utat közvetlenől is elérheti az M0 autópálya közeli csomópontjában.

- tömegközlekedve:
Kistarcsa a legegyszerűbben az Örs Vezér Teréről a H8 HÉV-vel (gödöllői vonal) érhető el.
A megállótól a temető főbejárata mintegy 1300 méterre van (kb. 10 perc gyaloglás)
http://www.bkv.hu/hev/H8_H9_godolloi_hev.pdf
A szerelvények munkanapokon 14 óráig fél óránként indulnak, ezt követően gyakrabban.
Az út kb. 22 perc, így az ideális a 13.56-kor vagy a 14.08-kor induló H8 HÉV egyike.

Volánbusszal a Stadionok megállótól 13.30-kor és 14.05-kor lehet a Kistarcsa Vendéglő megállóig utazni (ez gyakorlatilag szemben van a HÉV megállóval). Menetidő 37 perc.

Lájk, ha kedveled Cipő dalait.