2015. július 4., szombat

Boros Csaba: "Nagyon régen vártuk már ezt az albumot"

Az idei Jászszentlászlói Falunapok és Paradicsom Fesztivál legjelentősebb eseménye a Republic koncert volt. A zenekar frontembere, Boros Csaba készségesen válaszolt a MajsaInfo kérdéseire.

Republic kiadványok, érdekességek ITT.

Republic kiadványok a Libri oldalán.

Republic érdekességek a Lira.hu-n.

A polc.hu-n is találsz a Republichoz kapcsolódó kiadványok

Idén májusban kiadtatok egy lemezt, Rajzoljunk álmokat! címmel. Milyen előzménye van, és mit lehet tudni erről az albumról?

Nem Cipővel, de mégsem nélküle ment a munka. Tizenkét dal van a lemezen, és már klipet is készítettünk. A Republic teljes alkotói gárdája dolgozott rajta, és Wéber Ferenc is írt hét dalszöveget. (Cipő barátja és kollegája – szerk.). Nagyon régen vártuk már ezt az albumot, nagyon fontos volt a mi életünkben, és a közönségnek is tetszik a visszajelzések alapján: másfél hónap alatt platina lemez lett. A MOL benzinkúton lehet kapni, 990 Ft-os áron.

A Jászszentlászlón gondolom erről a lemezről is hallhatunk majd dalokat?
Hogyne. Két dalt is fogunk majd róla játszani, a koncert további részét pedig a régebbi oszlopos dalok alkotják: Repül a bálna, Neked könnyű lehet, Szeretni valakit valamiért, Szállj el kismadár. Tehát Jászszentlászlón sem fog senki sem élmény nélkül hazamenni.

Forrás: Majsainfo