2015. május 31., vasárnap

Tóth Zoltán: "Elvagyok"

Tóth Zoltán nem keresi a reflektorfényt, a „popbizniszben” nem vesz részt, de továbbra is játszik, alkot, és érdekes zenei kísérletekkel jelentkezik. - írja a Bors.

– Elvagyok. Ez a legjobb szó a jelenlegi állapotomra. Jelen van még az életemben régebbi műfajom, a dal. Összeraktunk egy műsorképes koncertprodukciót, a Köztársaság park együttest. Az aktív, „erőltetett vérkeringésben” nem veszünk részt, de ha játszani hívnak, megyünk. Új dalokat és régi, ismert Republic slágereket játszunk.

– A Bolhapiac tündérei című album teljesen új irány az életemben. Egy különös hangzású hangszeres album. Klasszikus „emlékű” szigetekkel tarkított zene jelenkori hallgatók számára, akikben megvan a továbbtekintés vágya az összetettebb hangzások iránt. Jelenleg azon dolgozom, hogy egy színpadra állított, nagyobb „kiszerelésű” produkció is legyen belőle, melyben szerepel majd a hagyományos elektromos hangszereken kívül szimfonikus zenekar is, valamint egyéb társműfajok, például a tánc. Mindehhez jelenleg keresem a munkatársakat és betársulókat.

Republic kiadványok, érdekességek

Nyomj lent egy lájkot, ha kedveled a Republic dalait.