2014. május 11., vasárnap

Az új Republic is sikeres Makón

Alább a delmagyar.hu cikkért közöljük.

Meggyőzte a Cipő halála után a Makón most először fellépő rajongókat a Republic: városnapi koncertjüket több ezren tombolták végig, ráadások nélkül le sem engedték őket a színpadról.

– Amikor Cipő meghalt, vegyes érzelmekkel fogadtam, hogy a fiúk folytatják. Eldöntöttem, többet nem megyek a zenekar koncertjére, de a kíváncsiság mégis kihozott – mondta a Republic együttes makói, városnapi koncertje előtt Nagy Máté.

A fiatalember barátaival, nyakában Republic-sállal érkezett, s mint mondta, korábban az együttes nagyon sok koncertjén ott volt. Makón utoljára 9 éve volt Republic koncert; az együttes korábban kifejezetten népszerű volt a városban, s most is zsúfolásig megtelt a főtéri nagyszínpad előtti terület.

És így is maradt: a közönség jó szívvel fogadta a most már énekes-frontemberként is basszusgitározó Boros Csabát, a közel két órás, rengeteg slágert felvonultató koncert fantasztikus hangulatban telt el – nem csoda, hogy ráadások nélkül nem is engedték le a fiúkat a színpadról. Boros Csaba még a koncert előtt azt mondta nekünk, Cipő elvesztése után nagyon sokan fordultak feléjük szeretettel, és a megváltozott helyzetben már csak ezért is nagyon fontos nekik minden koncert.

Képekért és a teljes anyagért KLIKK.

Nyomj lent egy lájkot, ha kedveled a Republic dalait.