2015. szeptember 14., hétfő

Új infok a Republic 25 éves Jubileumi Koncertjéról

A Republic 25. jubileumi évének kiemelt eseménye a szeptember 19-i ajándék koncert a Budapest Parkban. Az együttes visszatekint negyed évszázad munkásságára, egyúttal bemutatja legújabb, immáron platinalemezes albumának néhány dalát is.

Republic kiadványok, érdekességek ITT.

Republic kiadványok a Libri oldalán.

Republic érdekességek a Lira.hu-n.

A polc.hu-n is találsz a Republichoz kapcsolódó kiadványok

Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara a 25. jubileumi éve alkalmából egy – az előzetes regisztrációk alapján teltházas - ünnepi koncerttel ajándékozza meg rajongóit a Budapest Park szabadtéri színpadán, melyen közreműködnek az együttessel hagyományosan együttműködő szimfonikus zenészek és a Somogy Táncegyüttes is.


A legkorábbi időktől született nagy slágerek között hallhatjuk a zenekar idén májusban megjelent, „Rajzoljunk Álmokat!” című, dupla aranylemezes albumának néhány dalát is. Ez volt a Republic életében az első olyan lemez, amely már Cipő nélkül született.

A zenekar szokásához híven a tagok egyéni szerzeményei nyomán jött létre egy közös zenei alkotás, amelyben természetesen Cipő szellemi és művészi örökségét is továbbviszik.

A zenekar az elmúlt 25 év életművéhez hűen ezzel a majdnem három órás ünnepi koncerttel is tiszteleg a múlt, a barátok, a rajongók és egymás iránt.

Republic 25. Jubileumi Koncert
 szeptember 19., szombat 19:00 óra
Budapest Park

A koncertre regisztrálható jegyek elfogytak.