2015. január 31., szombat

Megható gesztus! Ennek Cipő is örülne!

A szívbetegségben elhunyt Cipő nagy becsben tartott autogramját tetováltatta jobb vádlijára Papp Feri, az énekes és a Republic zenekar rajongója.

Múlt hét csütörtökön, két óra alatt készült el a tetoválás Cipő autogramjával, a Republic zenekar jelével és daluk, a Kék és narancssárga szövegrészletével.

– Az egész családunk Republic-rajongó, annak idején édesapám még a lemezboltban vásárolta meg két kazettájukat, és onnantól kezdve mindannyian a dalaikat hallgattuk. Hét-nyolc éves lehettem, amikor édesapám elvitt egy Republic-koncertre. Ott kértem Cipőtől egy autogramot, amely azóta is bekereteztetve lóg a falamon – mondta a Borsnak a 23 éves Papp Feri, aki gyerekkora óta rendszeresen járt a zenekar koncertjeire.

Azért a Kék és narancssárga címû dal egyik szövegrészletét tetováltatta magára, mert szerinte az az idézet fejezi ki leginkább a kapcsolatát a Republic-kal.

Feri vidéki, de barátnőjével a fővárosban él. A Zsigmond Király Főiskolán tanul gazdasági informatika szakon, jövőre diplomázik. Így emlékszik az elhunyt énekesre: – Cipő közvetlen volt, bármiről lehetett vele beszélgetni, nem érzékeltette, hogy ő ismert ember. Hihetetlen, hogy meghalt. Talán mostanra sikerült elfogadnom, hogy nincs többé, és a da­lai­ban él tovább – mondta.
Forrás: Bors 

Republic kiadványok, érdekességek

Nyomj lent egy lájkot, ha kedveled a Republic dalait.