2014. szeptember 26., péntek

Halász Judit képtelen feldolgozni Cipő halálát

A Republic volt gitárosával pótolta Cipőt Halász Judit, aki azt sem tudja, hányadik gyereklemeze kerül piacra. A színésznő hetvenen túl sem áll meg.

Milliók nőttek fel Halász Judit gyerekdalain, és ez a jelek szerint a jövőben sem lesz másként. A színésznő új albumát is a régi csapatával készítette el, és nem feledkezett meg egykori szerzőtársáról, a Republic front­emberéről sem. Cipő ugyanis számos dalt írt neki.


– Tóth Zoltánt, az együttesből kilépett gitárost kértem fel, hogy dolgozzon velem, Cipő elvesztése a mai napig fáj – magyarázta a Borsnak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész. – Nem tudom megmondani, hányadik lemezem ez, gondolom, legalább a harmincadik. Szerencsére a mai napig számos fellépésem van, és ez tart életben: a munka, a színpad, az emberek, a gyerekek szeretete.

Az ország nagymamája nem tagadja, vannak más tervei, álmai is, amelyek erőt és hitet adnak neki a folytatáshoz. – A világ iránti kíváncsiság tart életben. Rengeteg szépet, jót és rosszat láttam már, és igyekeztem mindig mindenből tanulni. A Kezdődhet a mulatság című albumomhoz például az unokáim és a zenésztársaim gyermekei választották a cím­adó dalt. Amelyik a legjobban tetszett nekik, azokból választottunk címet. A gyerekekre mindig számíthatok.

Forrás: Bors

Republic kiadványok, érdekességek

Nyomj lent egy lájkot, ha kedveled a Republic dalait.