2014. május 26., hétfő

Republic Előre - infok a budapesti koncertről

Republic ELŐRE!!!
Emlékezz, hogyan is szól a dal – „Mindig előre, csak jöjj velem!”
(Republic: Távolban egy fehér vitorla)

Igen, a Republic él tovább, megy előre, teljesíti a küldetését, viszi tovább a dalait, rajongóik örömére,
hogy mindaz a sok közös koncertélmény, az együtt éneklés lelket feloldó ereje még nagyon-nagyon sokáig segítsen a hétköznapok súlyának megkönnyítésében.

Igen, legyen mindig, minden Republic koncert zeneünnep, a közönség és a zenekar közös ünnepe.
Igen, érezze át mindenki ezt a közös örömöt, aki felkerekedik a június 14-i szombaton este a Track-be látogatni, és hogy minél többekhez jusson el annak a megtapasztalt híre, hogy milyen hittel és energiával telten hangzanak fel a nagyobbnál nagyobb Republic dalok, a már jól ismert zenésztársak közreműködésével mindazon hangszereken megszólalva, amelyeken megszülettek, hívjuk, hozzuk a zenekar slágereinek ismerőit és kedvelőit.

Hallják a gyönyörű dalokat a régi énekestárs, a basszusgitáros Boros Csaba kitűnő előadásában, ismerjenek meg új Republic dalt is, mint a már közkedvelt „Rajzoljunk álmokat”, amelyet a zenekart koncertről koncertre kísérő rajongók már ugyanúgy végig énekelnek, mint a korábbi slágereket.

Az idei koncertszezon minden szereplése sokezres közönséggel vált a Republic híréhez és a dalaikhoz méltó zeneünneppé. Ennek lehet újra mindenki a részese, a fővárosban is, aki a június 14-i nyárestén a legendás helyszín idei megújulása után ott lesz a Barba Negra Track-ben, a Rákóczi Híd lágymányosi hídfőjénél.

Republic Előre!!!
2014.06.14.
Barba Negra Track
18:00 kapunyitás
19:00 ZOOM
20:00 REPUBLIC

Jegyek:
elővételben: 1.000.-
a helyszínen: 1.500.-

Nyomj lent egy lájkot, ha kedveled a Republic dalait.