2013. április 29., hétfő

SIpos F. Tamás: "A negatív kritikából is lehet építkezni"

Túl van első fellépésén a Republic 67. Sipos F. Tamás szerint pozitívan fogadta a közönség. Az együttes tagjai a TV2 Mokka című műsorában meséltek a közös munkáról.

- Mindjárt az első nótánál kellemes volt a pozitív hangulat. Én is tartottam egyébként attól, hogy lesz valami ellenérzés a közönség részéről. De átlendültünk a kezdeti nehézségeken. A kritikát pedig építő jellegűnek találom. A negatív kritikából is lehet építkezni. Ha az ember nem lett volna bohóc az elmúlt húsz évben, hogy szinte folyamatosan egyedül áll a színpadon, akkor jó néhányszor odasült volna - kezdte Sipos F. Tamás.

- Bárkire esett volna a választás, neki ugyanolyan nehéz lett volna. Teljesen mindegy volt, hogy hol játszunk, ezen túl kellett lennünk- fűzte hozzá Patai Tamás, a Republic 67 gitárosa.

Nagy László Attila elárulta: praktikus szempontok alapján mérlegeltek, amikor arról döntöttek, ki énekelje az együttes dalait.

- Egyrészt olyan embert szerettük volna, akit barátunknak érezhetünk ezután, ráadásul őt eddig is ismertük. Másodsorban olyan embert szerettünk volna, aki, ha beül mellénk a buszba, akkor nem kell az egész életünket elmesélni neki - magyarázta a dobos.

Sipos F. Tamás azt mondja, semmiképpen nem szeretné Cipőt utánozni, de énektechnikailag és a színpadi mozgás tekintetében is le kell egy kicsit faragnia magából a dalok miatt.

Nézd meg az interjút ITT.

Stop anyag a TV2 interjú alapján

Lájk lent, ha kedveled a Republic dalait